Over Ons

Over ons

Met onze passie ons brood verdienen, die droom konden we zo’n 20 jaar geleden verwezenlijken. Wij zijn gestart met autorijlessen en uitgegroeid tot een complete rijschool met de categorieën motor, taxi, aanhang en zelfs de grootste brommer opleider van Nederland.

Wij zijn Wiradj en Dhiradj, jouw instructeurs en wij doen er alles aan om jou veilig en betaalbaar te laten slagen. De meeste leerlingen komen via mond tot mond reclame en dit kan alleen bij een hoge klanttevredenheid. Check zeker onze 5 sterren google reviews.

Tot binnenkort op de rijschool! De koffie staat klaar!

Ons team

Wiradj Rampartaap

Auto, motor, brommer en aanhangwagen instructeur
KNMV gecertificeerd

Floor
Google review
Lees verder
Ik heb mijn rijles voor mijn scooter praktijk gedaan bij Snelway en dit was echt top! Ze herhalen eerst wat theorie voor je start en vervolgens ga je de weg op onder de begeleiding van de instructeur Wiradj. Ook op de weg wordt je echt super goed begeleid door de instructeur door middel van een oortje. Het hele groepje waar ik de rijles mee had voor het praktijk examen aan is ook geslaagd!

Dhiradj Rampartaap

Auto en motor instructeur

Saar
Google review
Lees verder
Tijdens de lessen, was de uitleg erg duidelijk en werd en professioneel gehandeld. Na de les namen we samen de les door en had ik de mogelijkheid om veel vragen te stellen! Dhiradj heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd achter het stuur zit en dat ik een goede rit heb gereden tijdens mijn praktijk-examen. Door de top lessen ben ik in 1 keer geslaagd!!!

Shanieta

Administratie

Bhaan Bhikhie

Auto Instructeur

Cedric
Google review
Lees verder
Snelway is een goeie rijschool, vakkundig begeleiding van Bhaan. Super fijne rijles gekregen. Ik raad een ieder die rijles wil neem contact met snelway rijschool.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi 👋
Ik ben Shanieta van Snelway Rijopleidingen.
Waar kan ik je mee helpen?