Over Ons

Over ons

In 2003 zijn wij drie broers met de rijschool gestart. We zijn begonnen met autorijlessen en gaandeweg uitgebreid met motor, taxi, aanhang- en brommerrijles. Om up to date te blijven laten wij ons jaarlijks bijscholen volgens de nieuwste richtlijnen. Wij doen met plezier ons werk en zijn gemotiveerd. Onze streven is een tevreden klant.
Bovendien geldt bij ons “What you see is what you get”! Geen addertjes onder het gras, dus je weet waaraan je toe bent. De meeste leerlingen komen via mond tot mond reclame en dit kan alleen bij een hoge klanttevredenheid. Hierdoor kunnen we bovendien de prijzen laag houden.

Ons Team

Wiradj Rampartaap

Co-Founder

Floor
Google review
Lees verder
Ik heb mijn rijles voor mijn scooter praktijk gedaan bij Snelway en dit was echt top! Ze herhalen eerst wat theorie voor je start en vervolgens ga je de weg op onder de begeleiding van de instructeur Wiradj. Ook op de weg wordt je echt super goed begeleid door de instructeur door middel van een oortje. Het hele groepje waar ik de rijles mee had voor het praktijk examen aan is ook geslaagd!

Dhiradj Rampartaap

CO-Founder

Saar
Google review
Lees verder
Tijdens de lessen, was de uitleg erg duidelijk en werd en professioneel gehandeld. Na de les namen we samen de les door en had ik de mogelijkheid om veel vragen te stellen! Dhiradj heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerd achter het stuur zit en dat ik een goede rit heb gereden tijdens mijn praktijk-examen. Door de top lessen ben ik in 1 keer geslaagd!!!

Shanieta

Administratie

Bhaan Bhikhie

Auto Instructeur

Cedric
Google review
Lees verder
Snelway is een goeie rijschool, vakkundig begeleiding van Bhaan. Super fijne rijles gekregen. Ik raad een ieder die rijles wil neem contact met snelway rijschool.
Open chat
💬 Hulp nodig?
Hi 👋
Hoe kunnen wij jou helpen?