Scooter rijbewijs Den Haag

Als u het scooter rijbewijs in Den Haag wilt halen, dan zoekt u natuurlijk naar de beste rijschool. Bij ons kunt u prima uw scooter rijbewijs in Den Haag halen. Daarnaast geven wij ook rijlessen in Rijswijk, Zoetermeer, Westland, Leidschendam, Nootdorp en Voorburg.

U haalt het scooter rijbewijs in Den Haag natuurlijk bij ons

Het is zeer verstandig om voor ons te kiezen gezien het hoge slagingspercentage dat we kunnen overleggen. De kans is dus groot dat u bij ons snel in het bezit komt van het felbegeerde rijbewijs. We staan er als opleider voor het scooter rijbewijs in Den Haag goed op. U heeft bij ons dan ook echt iets te kiezen. Zo kunt u bij ons kiezen voor eendaagse cursussen en is het mogelijk om al binnen een dag in het bezit te zijn van uw scooter rijbewijs in Den Haag.

Contact opnemen

 

Kom en maak kennis met ons tijdens een vrijblijvende proefles, zodat je een goede vergelijking tussen de verschillende rijscholen kunt maken.

Hoewel we staan voor kwaliteit, is snelheid iets wat ons onderscheidt ten opzichte van andere aanbieders van rijlessen voor de scooter. We zijn er ook voor de verlaagde scooter en bieden u altijd kwalitatief uitstekende lessen aan. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor privérijlessen voor de scooter, we zijn echter ook hét adres als het gaat om groepslessen, waarbij we werken met groepen van maximaal vier personen. Bij ons krijgt u niet te maken met wachttijden en hoewel we kwaliteit bieden, kunnen we de rijlessen voor de scooter tegen zeer vriendelijke prijzen aanbieden. 

Prijzen

Scooter rijbewijs Den Haag

Welk pakket kiest u?


Kiest u voor losse lessen om uw scooter rijbewijs in Westland te halen, dan kunt u optioneel kiezen voor een examengarantie. Kiest u echter voor een garantiepakket, dan is deze garantie inbegrepen. Onze lessen zijn niet duur. Een losse rijles van vijftig minuten kost u 34 euro. Het aanvragen van het examen kost 225 euro. Uiteraard vragen wij het examen voor u aan. U kunt bij ons ook kiezen voor een dagpakket van 300 euro. U krijgt dan vier lessen van 50 minuten en kunt afrijden. Tenslotte is er ook een all-in pakket beschikbaar, dit voor een bedrag van 600 euro. U krijgt dan ongelimiteerd rijles, afhankelijk van het niveau en de ervaring die u heeft. Uiteraard zit afrijden ook in dit pakket.

Zou u graag rijles bij ons willen volgen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ook als u nog vragen heeft over onze werkwijze, gaan we graag het gesprek met u aan.

Neem contact op