Scooter rijbewijs Rijswijk

Een scooter biedt een hoop voordelen. Op de scooter voelt u zich vrij en u kunt er snel mee van A naar B. Zeker als u in de stad woont, is een scooter het ideale vervoermiddel. Wordt het tijd om uw scooter rijbewijs in Rijswijk te halen? Dan leren wij u graag hoe de scooter werkt en aan welke verkeersregels u zich moet houden. Wij werken met ervaren instructeurs die u alles haarfijn kunnen uitleggen. Daardoor hebben we ook een erg hoog slagingspercentage. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om uit verschillende rijlespakketten te kiezen en kunnen we u relatief snel aan uw scooter rijbewijs in Rijswijk helpen. Wilt u uw scooter rijbewijs halen? Neemt u dan snel contact met ons op!

Uw scooter rijbewijs in Rijswijk behalen binnen één dag

Kiest u ervoor om uw scooter rijbewijs in Rijswijk met onze hulp te behalen, dan kunt al binnen één dag in het bezit van uw rijbewijs komen. We bieden namelijk ook een dagcursus aan. We leren u dan binnen één dag hoe u de scooter kunt besturen en welke verkeersregels er gelden. Uiteraard kunt u die dag ook meteen afrijden. Dit is ideaal wanneer u snel scooter wilt kunnen rijden. Overigens kunt u ook bij ons aankloppen als u uw scooter rijbewijs in Zoetermeer of Den Haag wilt behalen.

Contact opnemen

 

Individuele lessen of les in kleine groepen

Wilt u uw scooter rijbewijs in Rijswijk behalen door lessen bij ons te volgen, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u individuele lessen volgen, maar ook lessen in groepsverband. De lessen in groepsverband vinden altijd plaats in groepjes van maximaal vier personen. Op die manier kunnen we iedereen voldoende persoonlijke begeleiding geven. Welke lessen u ook kiest, bij ons betaalt u nooit te veel. Ondanks dat we kwaliteit bieden, zijn onze lessen relatief goedkoop. Bovendien krijgt u bij ons altijd les van rijinstructeurs die prettig in de omgang zijn en al veel ervaring hebben opgedaan.

Prijzen

Scooter rijbewijs Rijswijk

Gegarandeerd uw scooter rijbewijs in Rijswijk halen?

Kiest u ervoor om losse lessen bij ons te volgen, dan kunt u eventueel ook voor examengarantie kiezen. Daarnaast bieden we ook een pakket aan waarbij examengarantie standaard inbegrepen zit. Voor een losse les van vijftig minuten betaalt u bij ons € 34. Kiest u voor een dagcursus, dan betaalt u € 300. U kunt voor dat bedrag ook dezelfde dag nog afrijden. Daarnaast bieden we ook een all-in pakket aan. Dit pakket kost u € 600. Voor dat bedrag mag u zoveel lessen volgen als u nodig heeft. We bieden u dus tal van mogelijkheden als u het scooter rijbewijs in Rijswijk wilt behalen.

Neem contact op