Scooter rijbewijs Westland

Het scooter rijbewijs in Westland? Die haalt u natuurlijk bij ons. Bij ons is de kans dat u snel in het bezit komt van het zo felbegeerde rijbewijs namelijk erg groot, We kunnen iedereen bedienen en zijn er voor zowel individuele lessen als voor groepslessen. Wilt u het scooter rijbewijs in Westland snel in uw bezit krijgen? Maak dan snel een afspraak en plan uw eerste rijles in.

Meer dan genoeg redenen om juist bij ons het scooter rijbewijs te halen

Er zijn meer dan genoeg redenen te benoemen waarom u het scooter rijles het best bij ons kunt volgen. Zo is ons slagingspercentage erg hoog en kunt u bij ons kiezen voor bijvoorbeeld een eendaagse cursus. Het is bij ons dus prima mogelijk om al binnen een dag uw scooter rijbewijs te halen. Dit alleen is al een goede reden om uw scooter rijbewijs in Westland bij ons te gaan halen.

Contact opnemen

 

We bieden zowel individuele lessen als groepslessen

U kunt bij ons uiteraard terecht voor individuele lessen, u kunt echter ook kiezen voor lessen in groepsverband. U gaat dan met maximaal vier mensen aan de slag. Bij ons is zelden sprake van een wachttijd en onze prijzen zijn ondanks de kwaliteit die we bieden ook nog eens zeer scherp en dus bijzonder aantrekkelijk. Onze instructeurs kennen het klappen van de zweep en zijn ervaren. Zij weten precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat u snel uw rijbewijs kunt halen.

Prijzen

Scooter rijbewijs Westland

Uw scooter rijbewijs in Westland haalt u natuurlijk bij ons

Kiest u voor losse lessen bij ons om zo uw scooter rijbewijs in Westland te halen, dan kunt u optioneel kiezen voor een examengarantie. Kiest u echter voor een garantiepakket dan is de examengarantie altijd inbegrepen. Zoals gesteld is uw scooter rijbewijs in Den Haag halen bij ons allesbehalve duur. Zo vragen we 34 euro voor een losse les van vijftig minuten. Het examen kost in dat geval eenmalig 225 euro en uiteraard vragen wij dat examen voor u aan. U kunt ook kiezen voor een dagcursus voor een bedrag van 300 euro. U krijgt dan in elk geval vier lessen van vijftig minuten en kunt meteen afrijden. Het all-in pakket kost u 600 euro. U heeft dan recht op ongelimiteerde rijlessen, het aantal is sterk afhankelijk van de ervaring die iemand op dat moment heeft. Ook is het afrijden natuurlijk bij dit bedrag inbegrepen.

Neem contact op