Scooter rijles Den Haag

Als u scooter rijles in Den Haag wilt volgen, dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren rijinstructeurs die u precies kunnen uitleggen hoe de scooter werkt en welke verkeersregels er gelden. Wij zijn werkzaam in Den Haag, maar ook in Zoetermeer, Rijswijk, Westland, Leidschendam, Nootdorp en Voorburg. Wij zorgen ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt tijdens de scooter rijles in Den Haag. Daarnaast onderscheiden wij ons ook door middel van de snelheid waarmee wij u aan uw rijbewijs kunnen helpen.

Scooter rijles in Den Haag kunt u het best bij ons volgen

Kiest u ervoor om scooter rijles in Den Haag bij ons te volgen, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo hebben we bijvoorbeeld een hoog slagingspercentage en is de kans dus groot dat u het praktijkexamen direct succesvol afrondt. Daarnaast bieden we u ook verschillende mogelijkheden aan. U kunt er zelfs voor de eendaagse cursus kiezen en binnen één dag uw rijbewijs halen. Zo kunt u echt genieten van

Contact opnemen

 

Het volgen van scooter rijles hoeft niet duur te zijn

Wij bewijzen graag dat het behalen van uw scooter rijbewijs in Den Haag u niet veel hoeft te kosten. Kiest u voor onze rijschool, dan kiest u dus niet alleen voor kwalitatieve rijlessen, maar zult u ook nooit te duur uit zijn. Daarnaast zal het nooit lang duren voordat ook u lekker op de scooter kunt stappen. We bieden privélessen aan, maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om scooter rijles in Den Haag in groepsverband te volgen. We werken dan met groepen van maximaal vier personen, zodat iedereen nog wel voldoende persoonlijke begeleiding krijgt. Kiest u ervoor om scooter rijles in Den Haag bij ons te volgen, dan krijgt u overigens nooit met lange wachttijden te maken.

Prijzen

Scooter rijles Den Haag

Voor welk pakket gaat u?

Als u scooter rijles in Den Haag wilt volgen, dan bieden we u verschillende mogelijkheden. Om te beginnen kunt u voor losse rijlessen kiezen. U heeft dan ook de mogelijkheid om voor examengarantie te kiezen. We bieden ook een garantiepakket aan waarbij de examengarantie standaard inbegrepen zit. Een losse rijles met een duur van vijftig minuten kost bij ons € 34. Het aanvragen van het examen kost u € 225 en wij dienen de aanvraag voor u in. Het is ook mogelijk om voor een dagpakket van € 300 te kiezen. U krijgt dan vier lessen van 50 minuten en kunt ook dezelfde dag nog afrijden. Bovendien hebben we een all-in pakket van € 600. U krijgt dan zoveel rijlessen als u nodig heeft om uw scooter rijbewijs te behalen.

Neem contact op